• Свеж
Групата Хилман, специјализирани кабелски клипови ФАС-Н-Тит, најлон бели клипови, дијаметар

Групата Хилман, специјализирани кабелски клипови ФАС-Н-Тит, најлон бели клипови, дијаметар

DEN 129.44
Стока
Достапно е за нарачката

Специјалните кабелски клипови Fas-Nite се отпорни на корозија за додадена издржливост. Кабелските клипови имаат дијаметар М5 и се изработени од најлон материјал. Белата боја се меша со околните жици или кабли за да одговара на вашите естетски потреби. Кабелските клипови Fas-Nite доаѓаат како пакет од 20. Специјалните кабелски клипови Fas-Nite се отпорни на корозија за дополнителна издржливост. Кабелските клипови имаат дијаметар М5 и се изработени од најлон материјал. Белата боја се меша со околните жици или кабли за да одговара на вашите естетски потреби. Кабелските клипови Fas-Nite доаѓаат како пакет од 20. Групацијата Хилман, специјализирани кабелски клипови Fas-Nite, најлонски бели клипови, дијаметар M5, 20 парчиња.

Особините

Најдобрите понуди во категоријата