• Свеж
Monroe Shocks & Struts Roadmatic Strut и Coil Spring Soction се вклопуваат Изберете: 2000- наследство на Субару, Субару Баја

Monroe Shocks & Struts Roadmatic Strut и Coil Spring Soction се вклопуваат Изберете: 2000- наследство на Субару, Субару Баја

DEN 3401.44
Стока
Достапно е за нарачката

Инженерски за да добиете повеќе милји од вашето возило, собранието на патоказот ги вклучува сите потребни компоненти во една единица. Ги исполнува спецификациите на ОЕ и го намалува времето на инсталација, елиминирајќи ја потребата за пролетен компресор. Конзистентно возење-ОЕ цело време течност содржи специјални адитиви за да помогне при екстремни температури и помага во намалувањето на распаѓањето на нафтата. Контрола и издржливост-клипот со флуон, обезбедува конзистентно запечатување помеѓу клипот и цевката за притисок за подобра контрола и зголемена издржливост. Исклучително ракување - раселено вентилирање на шипката, подесено специјално на секое возило, се прилагодува на екстремите на патот за да обезбеди конзистентност и непречено возење (на повеќето апликации). Подобрува перформанси-Полнењето со азотно гас одржува контакт со гуми до пат за подобрено возење и ракување со намалување на аерацијата (на повеќето апликации). Подолг сервисен живот-хромирано позлатен клип, бронзено засилено шипка за лежиште и специјален заптивка за единечна усна обезбедува издржливост и подолг животен век на услугата (каде што е применливо). Факултативно браник за подигање/џвакање на прашина - заштитниот багажник за прашина ја намалува нечистотијата и влагата, додека браникот на џунк го намалува тешкото движење на суспензијата (и двете се продаваат одделно). Намалената бучава, вибрации и грубост-Активната контрола на Twin Technology-дава исклучителна контрола под повеќето услови на возење, додека изолира бучава поврзана со влијанието, вибрациите и грубоста.

Особините

Најдобрите понуди во категоријата