• Свеж
Продавници Пренапони Супресор-Садови: - 1600Ј

Продавници Пренапони Супресор-Садови: - 1600Ј

DEN 1.00
Стока
Достапно е за нарачката

Технологија што ја прави заштитата на електрониката побезбедна и полесна за вас. 7 Безбедни Продажни Места (1600 Џули) со Лица Кодирани во Боја нудат брзо лесно управување со излезот и поставување. Се одликува Со Кабел за Напојување 12 за флексибилен распоред. Помошен телефон и ДСЛ заштита.- ШКУ : ZX9 ING18026 Технологија што ја прави заштитата на електрониката побезбедна и полесна за вас. 7 Безбедни Продажни Места (1600 Џули) со Лица Кодирани во Боја нудат брзо лесно управување со излезот и поставување. Се одликува Со Кабел за Напојување 12 за флексибилен распоред. Помошен телефон и ДСЛ заштита.- ШКУ : ZX9 ING18026.

Особините

Најдобрите понуди во категоријата