• Свеж
Гал Чувари: Демон Чистка Нинтендо Прекинувач

Гал Чувари: Демон Чистка Нинтендо Прекинувач

DEN 1104.00
Стока
Достапно е за нарачката

Заедно, тие можат да ја скршат проклетството!. Започнете со ГОТСКА, 2д странично лизгање, акциона авантура, наизменично помеѓу две сестри ловци на демони поставени да го вратат своето училиште, кое се претвори во демонски замок, назад во нормала. Изберете мудро вистинската сестра за вистинскиот непријател, префрлување помеѓу напади со долг дострел и краток дострел, користејќи ги нивните уникатни вештини за да продолжите нагоре низ замокот, победувајќи го секој демонски шеф што чека на крајот, со цел да стигне до врвот. Секој шеф дава ново оружје, овозможувајќи поразновидно истражување во понатамошните фази и отворање нови правци. Играјте со пријател во соработка со 2 играчи, координирајќи специјални потези за да стигнете до скриени ќошиња и таен плен, покривајќи се едни со други додека преземате бранови демони и предизвикувачки шефови, заедно. Изберете мудро вистинската сестра за вистинскиот непријател, префрлување помеѓу напади со долг дострел и краток дострел, користејќи ги нивните уникатни вештини за да продолжите нагоре низ замокот, победувајќи го секој демонски шеф што чека на крајот, со цел да стигне до врвот. Секој шеф дава ново оружје, овозможувајќи поразновидно истражување во понатамошните фази и отворање нови правци. Играјте со пријател во соработка со 2 играчи, координирајќи специјални потези за да стигнете до скриени ќошиња и таен плен, покривајќи се едни со други додека преземате бранови демони и предизвикувачки шефови, заедно. Изберете мудро вистинската сестра за вистинскиот непријател, префрлување помеѓу напади со долг дострел и краток дострел, користејќи ги нивните уникатни вештини за да продолжите нагоре низ замокот, победувајќи го секој демонски шеф што чека на крајот, со цел да стигне до врвот. Секој шеф дава ново оружје, овозможувајќи поразновидно истражување во понатамошните фази и отворање нови правци. Играјте со пријател во соработка со 2 играчи, координирајќи специјални потези за да стигнете до скриени ќошиња и таен плен, покривајќи се едни со други додека преземате бранови демони и предизвикувачки шефови, заедно.

Особините

Најдобрите понуди во категоријата