• Свеж
Сладолед за тесто од колачиња од прерии, 1. qt

Сладолед за тесто од колачиња од прерии, 1. qt

DEN 85.12
Стока
Достапно е за нарачката

Prairie Farms Нова премија Ајде да го тестираме лудиот сладолед започнува со основите… млеко, крем и шеќер - токму тоа едноставно! Млекото и кремот од нашите семејни фарми се мешаат во мали серии со само најдобрите состојки за да создадат вкус на кој е тешко да се спротивстави. Дали знаете кога ќе изберете премија за прајри Фарми Премиум Мал серија сладолед, поддржувате семејства на млечни фарми? Така е, Prairie Farms е 100% во сопственост на земјоделци. Посетете една од нашите фарми во кој било даден ден, и ќе најдете членови на семејството, честопати од не помалку од две или три генерации, влегувајќи во. Без разлика дали се грижи за нашите крави или се грижи за земјиштето користејќи одржливи земјоделски практики, произведувајќи ги Млеко со највисок квалитет, сладолед и природно добри млечни производи е патот на Прари од 1938 година. Сладолед, премија, ајде да тестоме лудо. Сладолед од ванила со чоколаден чип, путер од кикирики и парчиња колачиња со колачиња со шеќер. Додаден вештачки вкус. Ниту еден вештачки хормони за раст (ФДА утврди дека не е прикажана значителна разлика помеѓу млекото добиено од вештачки хормон за раст третирани и не-уметнички хормони за раст третирани со крави). Нема сируп од пченка со висока фруктоза. Природни бои. Фармер во сопственост. Направено со локално млеко и крем. Мала серија. Локално во сопственост на фарми семејства. Фејсбук. Твитер. You Tube. Инстаграм. Pinterest.

Особините

Најдобрите понуди во категоријата