• Свеж
Супер Капи Капа За Трчање Мажи Искинати Бејзбол Капа Измиени За Да Направат Стара Бејзбол Капа Капа За Сонце Капа За Сенка Мек Врв Ретро Капа Опремена Бејзбол Капа ?

Супер Капи Капа За Трчање Мажи Искинати Бејзбол Капа Измиени За Да Направат Стара Бејзбол Капа Капа За Сонце Капа За Сенка Мек

DEN 431.84
Стока
Достапно е за нарачката

Материјал : Полиестер, Спандекс. Дебелина : Стандард. Што ќе добиете : 1 х Рибар Хетбејзбол Капа Тимови На Бејзбол Капа Светка Бејзбол Капи За Жени Мрежа Бејзбол Капи За Мажи База Топката Капи За Мажи Опремени Бејзбол Преврти табела : . Големина : Обем На Главата Со Една Големина : 56-60см/22,05-23,62" Ширина : 7см/2,75" Висок : 13см/5,12" Материјал-удобен и Модерен; Одлично За Пролет, Fall и Зима,Одлично Одговара за Повеќето Луѓе Големини на Главата. Погоден За Зима, Пролет И Aut, За Секојдневни, Патувања, Празници, Спорт, Скијање, Лизгање, Пешачење Итн. Елегантен, Удобен И Стилски И Да Биде Одличен Божиќен Подарок За Жени, Дами И Девојки. Широк Спектар На Бои Ви Овозможува Да Ја Изберете Вашата Омилена Или Можете Да Изберете Неколку Бои За Да Одите Со Вашата Облека!. Инструкции за перење-Рачно Перење И Не Рамно Суво Внимание Ве Молиме : Можеби Има Мала Разлика во Бојата, Ве Молиме Знајте Го тоа и Стилот не се Менува. Функција - Од Секојдневниот Живот До Празниците, Пријатната Ткаенина на Оваа Супер Стилска Капа ќе Ве Одржува Да Изгледате Добро и Да се Чувствувате Топло.

Особините

Најдобрите понуди во категоријата