• Свеж
Завеса за туширање, Завеси За Туширање За Среќен Ден На Таткото За Бања, Завеси За Туширање Во Фарма, Подароци За Денот На Таткото, Водоотпорен Декор За Бања За Брзо ?

Завеса за туширање, Завеси За Туширање За Среќен Ден На Таткото За Бања, Завеси За Туширање Во Фарма, Подароци За Денот На Таткото,

DEN 3.33
Стока
Достапно е за нарачката

Ве придружува да поминете прекрасно време за капење. Издржлив да трае долго време употреба. Исто така, може да се примени во завесата на вратата, завесата на прозорецот во бањата, завесата за преграда во просторијата, завесата во студентскиот дом, завесата за гардероба, завесата за автомобил за патување, завесата за кампер-комбе итн. ☘●Материјал€висококвалитетна полиестерска ткаенина. Оваа завеса за туширање може да се пере во машина и може да се пегла на ниска температура.☘● Завеса за туширање од ткаенина За лесна Нега # нашите завеси за туширање од ткаенина лесно се чистат и одржуваат, може да се мијат во машина во ладна вода или рачно. ☘●Практичност+висококвалитетна завеса за туширање од полиестерска ткаенина, Водоотпорна, Може Да Се Пере Во Машина, Без избледување, брзо сушење, Издржлива.☘● Карактеристики НА ЗАВЕСИТЕ ЗА Туширање НА ДЕНОТ НА Таткото НА ФАБОТД+ Лесна инсталација+ армирано горно заглавие и метални решетки отпорни на ' рѓа.

Особините

Најдобрите понуди во категоријата