• Свеж
Кунју Чепкалка За Заби Професионална Еднократно Цврста Отпорна На Абење Лесно Чистење На Орална Нега Намалување На Плаката Нерѓосувачки Челик Алатки За Чистење Н?

Кунју Чепкалка За Заби Професионална Еднократно Цврста Отпорна На Абење Лесно Чистење На Орална Нега Намалување На Плаката Нерѓосувачки

DEN 2.33
Стока
Достапно е за нарачката

Опис : ова е комплетна алатка за чистење на забите, вклучувајќи конец за заби и различни форми на чепкалки за заби. Според вашите вистински потреби за чистење на забите, можете да изберете различен облик на чепкалки за чистење на остатоци од храна или отстранување на забен камен.Одликувајќи се со функција на отпорна на ' рѓа и отпорна на прашина, овој комплет за чепкалка за заби е издржлив за use.It изработен е од материјал од нерѓосувачки челик.Овој производ има различна големина и алатки за вас choose.It погоден е за јадење овошје и скара за отстранување на стоматолошки ѓубриња.Име на предметот : Чепкалка За Заби Материјал : Нерѓосувачки Челик Карактеристики : отпорен На ' Рѓа, Длабоко Чистење, Долготрајни Детали За Големината : Стил Поставена Должина : 6,7 см/2,64" (Прибл.) Стил Б Поставете Должина : 70см/27.56" (Прибл.) Забелешки : поради разликата во поставувањето на светлината и екранот, бојата на предметот може да биде малку поинаква од сликите.Ве молиме дозволете мала разлика во димензиите поради различно рачно мерење.Пакетот Вклучува : Стил А : 3 x Чепкалки За Заби1 x Рамни Чепкалки За Заби1 x Аголни Чепкалки За Заби1 x Забен Конец Б : 3 x Чепкалки За Заби1 x Рамна Чепкалка За Заби1 x Коси Чепкалка За Заби Ова е комплетна алатка за чистење заби, вклучувајќи конец за заби и различни форми на чепкалки За заби. Според вашите вистински потреби за чистење на забите, можете да изберете различен облик на чепкалки за чистење на остатоци од храна или отстранување на забен камен. Одликувајќи се со функција на отпорна на ' рѓа и отпорна на прашина, овој комплет чепкалка за заби е издржлив за употреба. Изработен е од материјал од нерѓосувачки челик. Овој производ има различна големина и алатки за избор. Погоден е за јадење овошје и скара за отстранување на стоматолошки ѓубриња.

Особините

Најдобрите понуди во категоријата