• Свеж
Време и време женски ракавици

Време и време женски ракавици

DEN 271.84
Стока
Достапно е за нарачката

Грижа : Машината за перење. Затворање : Стил на влечење. Земја на потекло : Увезен. Грижа : Машината за перење. Затворање : Стил на влечење. Карактеристики : плетено тело; ребрести манжетни; Цврст тон. Материјал : 100% полиестер. Карактеристики : плетено тело; ребрести манжетни; Цврст тон. Материјал : 100% полиестер. Сет вклучува : 2 пара ракавици. Материјал : 100% полиестер. Грижа : Машината за перење. Затворање : Стил на влечење. Карактеристики : плетено тело; ребрести манжетни; Цврст тон. Грижа : Машината за перење. Земја на потекло : Увезен. Womenенски плетени нараквици од време и TRU. Womenенски плетени нараквици од време и TRU. Womenенски плетени нараквици од време и TRU. Грижа : Машината за перење. Сет вклучува : 2 пара ракавици. Womenенски плетени нараквици од време и TRU. Материјал : 100% полиестер. Земја на потекло : Увезен. Womenенски плетени нараквици од време и TRU. Карактеристики : плетено тело; ребрести манжетни; Цврст тон. Сет вклучува : 2 пара ракавици. Womenенски плетени нараквици од време и TRU. Затворање : Стил на влечење. Сет вклучува : 2 пара ракавици. Материјал : 100% полиестер.Материјал TT 2 PK нараквици : 100% полиестер. Сет вклучува : 2 пара ракавици. Womenенски плетени нараквици од време и TRU. Затворање : Стил на влечење. Карактеристики : плетено тело; ребрести манжетни; Цврст тон. Земја на потекло : Увезен. Земја на потекло : Увезен. Материјал : 100% полиестер. Грижа : Машината за перење. Womenенски плетени нараквици од време и TRU. Womenенски плетени нараквици од време и TRU. Грижа : Машината за перење. Земја на потекло : Увезен. Земја на потекло : Увезен. Затворање : Стил на влечење. Затворање : Стил на влечење. Материјал : 100% полиестер. Грижа : Машината за перење. Затворање : Стил на влечење. Затворање : Стил на влечење. Земја на потекло : Увезен. Карактеристики : плетено тело; ребрести манжетни; Цврст тон. Карактеристики : плетено тело; ребрести манжетни; Цврст тон. Материјал : 100% полиестер. Материјал : 100% полиестер. Womenенски плетени нараквици од време и TRU. Грижа : Машината за перење.

Особините

Најдобрите понуди во категоријата